Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

De strijd van een Surinaamse vrouw om de eindjes aan elkaar te knopen

GFC LIFESTYLEREDACTIE – Een Surinaamse moeder van twee kinderen heeft GFC laten weten dat ze nooit had verwacht dat volwassen worden zo’n zware last met zich mee zou brengen. “Toen ik jong was, verlangde ik altijd naar volwassenheid, omdat ik dacht dat ik dan mijn eigen geld zou verdienen en mijn droomleven kon leiden,” deelde ze. “Helaas heeft de realiteit me teleurgesteld.

Nu ben ik een moeder en heb ik zelfs kinderen.

De economische situatie is gewoonweg ondraaglijk geworden. Ik werk me letterlijk kapot en ik kan nog maar net mijn vaste lasten elke maand betalen.

Als ik zeg dat er niets extra’s overblijft voor mezelf, weet je dat het echt slecht met me gaat.”

De vrouw woont samen met haar kinderen in een huurwoning. De vader van haar kinderen is helaas overleden als gevolg van de COVID-19 pandemie in 2021.

Hoewel ze een klein weduwepensioen ontvangt, is dit bij lange na niet voldoende om haar financieel bij te staan.

Ze blijft echter hoopvol en werkt hard aan een betere toekomst voor zichzelf en haar kinderen.

Ondanks haar moeilijkheden blijft de moeder optimistisch over haar leven. Ze beseft dat er anderen zijn die het nog zwaarder hebben dan zij.

“Ondanks alle uitdagingen ben ik dankbaar voor het leven”, deelt ze.

Ze gelooft dat de huidige fase in haar leven een overgangsfase is die ze moet doorgaan. “Het leven brengt ons in verschillende fases, en elke fase biedt waardevolle levenslessen,” voegt ze eraan toe.

“Ik ben in staat om in ieder geval mijn vaste lasten te betalen, zodat ik niet met mijn kinderen op straat kom te staan.”