Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Internationale Immigratieshow op Ramcharan’s Playground

GFC NIEUWSREDACTIE- De Stichting Highway voor Welvaart en Welzijn organiseert op zondag 12 juni een internationale show in verband met 149 jaar Hindoestaanse Immigratie te Ramcharan’s Playground.

Voor deze immigratieshow komen speciaal uit Nederland de artiesten Madhu Sing, Shekhar Kumar en Anil Paragh. Zij zullen het podium delen samen met de Surinaamse artiesten Ilhaam Ahmadali en Pravesh Mathoera.

De groep heeft een op maat gesneden repertoire die ze ten gehore zal brengen. Voor het professioneel muziek zal het orkest onder leiding van maestro Riaz Ahmadali zorg dragen.

De show bestaat uit 3 delen, waarvan het internationaal gedeelte de hoofdact is. In het voorprogramma krijgen het lokaal jongtalent Ravinash Ghoerai met zijn bhaitak gana-band Deba & Friends.

Ghoerai is kleinzoon van de bekende Ustad Deba.

In het laatste gedeelte, de afterparty, zal de showband en party rockerz No Merxi voor een overweldigende afsluiting van de avond zorgen.

De populaire muziekformatie met zangers als Shashie Soekha, Ryan Abdoelaziz, Pravesh Mathoera en Winesh Chedi zullen non-stop het publiek vermaken en hen op de dansvloer brengen.

De poorten gaan om 16.00 uur open, de show start om 17.00 uur. De kaarten kosten slechts SRD 50 en zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij de welbekende verkoopadressen.

Op de dag van de event zullen de kaarten bij de poort beschikbaar zijn vanaf 14.00 uur.

Partyplace Ramcharan’s Playground is gevestigd aan de Dageraadweg, een zijstraat van de Martin Luther Kingweg.