Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jongeman en tiener (16) aangehouden na beroving man voor winkel

De politie in Suriname heeft donderdag twee personen aangehouden, die ervan verdacht worden begin juli een beroving te hebben gepleegd voor een winkel aan de Van ’t Hogerhuysstraat.

Bij de beroving moest een man onder bedreiging van een vuistvuurwapen zijn tas afstaan. Na de beroving vluchtte de twee via een aangrenzend perceel in een onbekende richting.

De verdachten, de 23-jarige R.S. en de 16-jarige W.J., werden in het politie ressort Bureau Nieuwe Haven na uitgewerkte informatie in beeld gebracht.

Ze werden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) aangehouden en overgedragen aan Recherche Paramaribo ter voorgeleiding.

Tijdens het onderzoek werden magazijnen vermoedelijk afkomstig van een ak-47 aangetroffen en in beslag genomen. Ook werd een plastic pistool, waarmee de beroving vermoedelijk werd gepleegd, aangetroffen en in beslag genomen.

Het vermoeden bestaat dat deze verdachten meer op hun kerfstok hebben. De zaak is in verder onderzoek bij de recherche van Paramaribo.