Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Klanten DSB gefrustreerd over recente wijzigingen internetbankieren

GFC NIEUWSREDACTIE- Veel klanten van De Surinaamsche Bank (DSB) uiten hun ongenoegen over recente wijzigingen in de internetbankieren- applicatie.

Ze beweren dat de aanpassingen het gebruik van de app ingewikkelder hebben gemaakt in plaats van het te vereenvoudigen, wat tegen de verwachtingen van de meeste klanten in gaat.

Een klant vertelt aan GFC Nieuws over haar frustraties: “Het is onbegrijpelijk en frustrerend. Je verwacht van een financiële instelling dat ze hun diensten gebruiksvriendelijker maken, niet complexer.”

Dit sentiment wordt gedeeld door vele anderen.

Een andere gebruiker voegt toe: “Het is echt vervelend. De nieuwe interface is niet alleen ingewikkelder, maar ik kan ook niet meer het saldo van mijn creditcardrekening zien. Dit soort basisfuncties moeten direct beschikbaar en makkelijk toegankelijk zijn.”

Dergelijke veranderingen kunnen klanttevredenheid en -loyaliteit beïnvloeden, vinden de klagers.

Een gebruiksvriendelijke digitale ervaring is tegenwoordig essentieel, aangezien veel mensen afhankelijk zijn van online bankdiensten voor hun dagelijkse financiële behoeften.

De gedupeerden zeggen te hopen dat DSB deze feedback ter harte neemt en werkt aan verbeteringen die tegemoetkomen aan de behoeften van al haar klanten.