Suriname

Knettergekke personen die Covid-19 – team op sociale media beschadigen moeten de cel in

INGEZONDEN- Het zijn knettergekke mensen, eigenlijk totaal krankzinnigen die op sociale media de meest walgelijke rommel schrijven over het Covid-19- team. Deze malloten zullen hard aangepakt moeten worden, desnoods met celstraffen wegens smaad en laster.

Het wordt hoe langer, hoe gekker in deze wereld.

Ik lees op sociale media soms de meest bizarre complottheorieën die bij mij de vraag oproepen of we hier te maken hebben met mensen zonder goed werkend brein. Zijn de mensen die dergelijke negatieve reacties over het team plaatsen geestelijk wel helemaal in orde? Zitten ze in een psychose of zijn ze werkelijk oliedom?

Zo was er een malloot die gisteren op Facebook een vreselijke reactie heeft geplaatst. De persoon beweert dat het Covid-19- team zelf doelbewust ervoor zorgt dat er meer verspreiding plaatsvindt van het coronavirus. Hoe geestelijk ziek moet je zijn om zo’n verregaande idiote beschuldiging op sociale media te plaatsen?

Dergelijke randfiguren moeten door de overheid worden opgespoord en opgesloten. Ik stel voor dat het Openbaar Ministerie deze gevaarlijke complotdenkers voor het gerecht gaat slepen. De onterechte beschuldigingen, het beschadigen van mensen hun goede naam en eer moet veel sneller de kop worden ingedrukt want sommige ongeschoolden geloven in deze nonsens.

Ook op andere onderwerpen reageren sommigen op Facebook zo dom. Men blijkt vaak niet in staat te zijn om goed te lezen, echt te begrijpen wat er staat. Er komen dan reacties die helemaal nergens op slaan. Soms kan ik erom lachen, want de domheid druipt er gewoon vanaf. Andere keren krijg ik echter het gevoel dat het gaat om geestelijk gestoorden die een uitlaatklep hebben gevonden voor al hun frustraties.

Ik heb het vaker laten doorschemeren. Ga eerst op Nederlands les zodat je begrijpt wat er staat. Leer te lezen en begrijpen. Geef pas een reacties indien je dat echt begrijpt. Doe het anders niet, je zet jezelf alleen maar voor schut en wordt uitgelachen door anderen.

In ieder geval is er veel werk aan de winkel voor het Openbaar Ministerie.

Het kan niet zo zijn dat geestelijk gestoorden steeds misbruik blijven maken van het sociale media platform om anderen te beschadigen, beledigen of beschuldigen. Die grens van het toelaatbare wordt dagelijks overschreden.

Drs. J. Kerto

Plaatsing van ontvangen artikelen op onze website houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud.

Football news:

Inter want to extend Sanchez's lease and are willing to pay extra for him to Manchester United if the clubs play in the Europa League final
Don't talk behind our backs, go out on the field and fight with us. Pep's possible appeal to Jose, Klopp and the world
Robertson Pro 1:2 with Arsenal: the Result is disappointing. But next week, the 30-year wait will end!
Bruno Fernandes: Ronaldo is the most technical player I have seen
Solskjaer on Chelsea: They have 48 hours more rest before the Cup semi-final. It's not fair
Bayer wants about 100 million euros for Havertz. He will not be released until the end of the Europa League draw
Manchester City presented their home form for the 2020/21 season. It has a white pattern