Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Meisje(16) uit Paramaribo loopt met capuchon nadat kapster haar kapsel heeft verpest

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een 16-jarig meisje uit de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft spijt van haar bezoek aan een plaatselijke kapster.

Afgelopen week ging het meisje voor een behandeling met de hoop haar donkere haar te veranderen in een aanzienlijk lichtere kleur, maar het resultaat was niet zoals verwacht.

De tiener kreeg niet de haarkleur waar ze om had gevraagd. Volgens haar moeder kwam ze huilend thuis met fel oranje haar, wat haar uiterlijk drastisch en op een negatieve manier veranderde.

“Thuis hebben we geprobeerd de kleur te herstellen, wat gedeeltelijk is gelukt. Maar mijn dochter is absoluut ontevreden met het teleurstellende resultaat. Ze draagt nu een capuchon zodra ze naar buiten gaat”, deelt de moeder van het meisje.

Het is naar verluidt niet mogelijk om het haar van het meisje op korte termijn opnieuw te verven, aangezien het te veel is beschadigd.

Een haarspecialist heeft haar geadviseerd om even te wachten voordat ze een nieuwe kleurbehandeling ondergaat.

Het voorval onderstreept het belang van het kiezen van een betrouwbare kapper en het uitvoeren van een kleurtest voor een dergelijke ingrijpende verandering.

Foto ter illustratie.