Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Milena (13) sterft vlak voor haar verjaardag na tragisch paardrijongeluk

GFC NIEUWSREDACTIE- Een meisje van 13 jaar, Milena da Silva Pereira, is tragisch omgekomen na een val van haar paard waarbij ze haar hoofd hard op de grond sloeg.

Het incident vond plaats op dinsdagmiddag (4) in de Braziliaanse deelstaat Bahia. Vreselijk genoeg zou Milena haar verjaardag op de komende vrijdag (7) vieren.

milena | GFC

Milena stierf net voordat ze 14 werd

Volgens de politie is Milena’s dood als een ongeluk geregistreerd. Het tienermeisje stond bekend als een pientere studente en zeer sociaal.

In een officieel overlijdensbericht, ondertekend door burgemeester Ezenivaldo Alves, werd haar tragisch verlies benadrukt: “Met diepe droefheid hebben we kennis genomen van het overlijden van de jongedame,” schrijft nieuwssite Globo.

De burgemeester betuigde verder zijn oprechtste deelneming namens de hele bevolking van de stad. Hij besloot met de woorden: “Moge God Milena een goede plek geven en mogen vrienden en familie altijd haar mooie momenten, haar glans en vreugde blijven herinneren.”

Statistieken tonen aan dat er jaarlijks ongeveer 100 sterfgevallen en duizenden verwondingen in Europa plaatsvinden als gevolg van paardrijongevallen, waarvan sommige tot ernstige invaliditeit leiden.

Veiligheid tijdens het paardrijden blijft een belangrijke zorg.

Foto meisje met paard ter illustratie.