Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Politie arresteert verdachte na gewelddadige beroving in Sophia’s Lust

GFC NIEUWSREDACTIE- Op zondag 3 september, in de late avonduren, heeft de politie van het bureau Leiding in Suriname snel gehandeld door de 33-jarige verdachte D.O. aan te houden kort na een brutale beroving in de Frederik Muntslagstraat in Sophia’s Lust.

Het slachtoffer van deze gewelddadige daad was de 56-jarige fietser J.D., die eerder die dag, ter hoogte van de Sri 8Kisoensingweg, werd beroofd van zijn mobiele telefoon, een geldbedrag in Surinaamse Dollars (SRD), en zijn identiteitskaart.

Na de beroving vluchtte de verdachte D.O. in de richting van de tempel, maar de politie van Leiding reageerde snel op de melding en trof het slachtoffer aan op de plaats van het incident.

Dankzij de aanwijzingen van het slachtoffer kon de verdachte D.O. worden gelokaliseerd en in de Frederik Muntslagstraat worden gearresteerd.

Tijdens de arrestatie gooide de verdachte zijn gestolen mobiele telefoon in de berm langs de weg. De politie slaagde erin dit cruciale bewijsstuk te vinden en in beslag te nemen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie heeft de politie de verdachte D.O. in verzekering gesteld.