Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Steenrijke Surinaamse zakenman: ‘Ik heb veel te hard gewerkt in mijn leven’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een gerespecteerde Surinaamse zakenman die woont in Nederland heeft zijn spijt betuigd over het te hard werken in zijn leven. Zijn intensieve werkritme heeft er zelfs toe geleid dat hij de begrafenis van zijn eigen vader heeft gemist.

“Ik heb jaren gewijd aan het opbouwen van mijn imperium. Er was nauwelijks een moment dat ik niet aan het werk was.”

De vijftig plusser maakte dit bekend aan een medewerker van GFC Lifestyle tijdens een zakelijke ontmoeting in de Randstad.

Eerder gaf de miljonair al aan dat maar weinig dingen in het leven hem gelukkig maken. Lees hier meer daarover. Surinaamse miljonair: niks maakt me meer gelukkig en ik ben depressief

Het keerpunt kwam toen hij de begrafenis van zijn vader miste, een gebeurtenis die hij beschrijft als een pijnlijke wake-up call. Hij was op dat moment op een zakenreis en kon niet op tijd terug zijn.

“Mijn vader was een belangrijke kracht in mijn leven, hij heeft me altijd gesteund. Het feit dat ik er niet was op zijn begrafenis, dat ik hem niet de laatste eer kon bewijzen, is iets dat ik nooit zal vergeten,” zegt hij tegenover GFC.

In plaats van een eindeloze jacht op rijkdom, benadrukte de Surinaamse-Nederlandse miljonair het belang van andere aspecten van het leven.

Volgens hem zijn gezondheid, liefde, sociale relaties, familie en persoonlijke groei de werkelijke bepalende factoren voor levensgeluk.

Foto ter illustratie.