Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Surinaamse jeugd krijgt krachtige stem over kwesties die hun toekomst vormgeven

GFC NIEUWSREDACTIE – In een wereld waar verandering onvermijdelijk is, is het van cruciaal belang om naar de toekomstige generaties te luisteren.

“PinC – People in Control” een baanbrekend initiatief, heeft één doel voor ogen: de jeugd van Suriname een krachtige stem geven over kwesties die hun toekomst vormgeven.

Op 27 september wordt een virtuele persbijeenkomst gehouden waar de krachtige boodschap van de jeugd gedeeld zal worden.

PinC is veel meer dan alleen een debat; het is een beweging die het leiderschap, het morele kompas, burgerschap en het ontwikkelen en behouden van talent in Suriname opnieuw wil definiëren. De jeugd is de toekomst en ook de drijvende kracht achter een revolutie van inzicht en verandering in onze samenleving.

Suriname op weg naar een lerend land

Bovendien zal PinC op basis van de uitkomsten van het debat een educatief programma aanbieden dat geheel gratis beschikbaar wordt gesteld voor de doelgroep. Het educatief programma komt tot stand in samenwerking met de bedrijven en alle partijen die dit belangrijk vinden. Nieuw, innovatief en richtinggevend. Het doel is dat wij met PinC van Suriname een lerend land maken.

Jeugdige perspectieven

Onze jeugd brengt frisse, creatieve en innovatieve perspectieven op tafel. Ze hebben hun eigen visie op wat leiderschap zou moeten zijn, hoe we ons moreel kompas kunnen herstellen en versterken, wat burgerschap werkelijk betekent en hoe we talent kunnen cultiveren en behouden.

Een toekomst in eigen hand

We geloven dat de jeugd niet alleen de toekomst van Suriname vertegenwoordigt, maar ook de sleutel is tot het vormgeven van die toekomst. Ze verdienen het om betrokken te worden bij de besluitvorming en om de koers van ons land te beïnvloeden.

De toekomst van Suriname is te belangrijk om alleen aan de oudere generaties over te laten. “People in Control” vertegenwoordigt een beweging van hoop, empowerment en verandering. Laten we samen de weg banen voor een nieuwe generatie leiders en change makers.