Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Surinaamse-Nederlander overstuur: ‘ik wil niet dat mijn vrouw op vakantie gaat met vriendinnen’

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een van origine Surinaamse heer uit Rotterdam heeft laten weten dat hij liever niet wil dat zijn vriendin, met wie hij al enkele jaren een LAT-relatie heeft, alleen met vriendinnen op vakantie gaat.

“Het is totaal ongepast binnen mijn cultuur als partners zonder elkaar op vakantie gaan,” verklaarde de dertiger tegenover zijn vrienden.

Een bron dichtbij de Rotterdammer heeft aan GFC Lifestyle onthuld dat hij zijn geliefde heeft verzekerd dat hij haar geen beperkingen oplegt. Echter, als zij ervoor kiest om alsnog op reis te gaan, is dat het einde van hun relatie.

Hij zegt uit eigen ervaring te weten dat er tijdens meidenvakanties flink wordt ‘genoten’, en dames worden aangemoedigd door vrienden om gedrag te vertonen dat ze thuis niet zouden tentoonstellen.

“Bij zon en pretvakanties is de sfeer gemoedelijk, ben je omringd door aantrekkelijke mensen en is er alcohol in het spel. Waarom zou ik toelaten dat mijn vriendin nodeloos in situaties komt waarin ze in verleiding wordt gebracht?”, aldus de heer.

Foto ter illustratie.