Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Verdachte opgepakt voor herhaaldelijk molesteren eigen broer

GFC NIEUWSREDACTIE- De politie in Suriname heeft een 30-jarige man uit op een adres aan de Marygoldstraat, Latour, opgepakt die verdacht wordt van vernieling en bedreiging.

De 34-jarige jongere broer van T.J. zegt dat hij reeds drie-en-een-half jaar samen met zijn broer in een huurhuis woont.

De broers hebben al langer dan twee jaar ruzie met elkaar en desondanks gaat T.J. zonder toestemming in de slaapkamer van zijn jongere broer en neemt ongevraagd zijn kleren weg. Daarnaast gebruikt hij vaker ongevraagd zijn etenswaren.

Bij het aanspreken van zijn broer om zijn gedrag, wordt deze agressief en slaat dan heel wat goederen in de woning stuk.

Een dure trui die M.J. twee maanden terug kwijt was, zag hij in de morgen van 24 juli 2023 aan de waslijn. Hij nam deze van de waslijn weg en vertrok daarmee naar het werk.

Toen M.J. omstreeks 20.00 uur in de avond terugkeerde naar huis, vermoedde hij al dat zijn broer ruzie met hem zou maken, vooral hoe hij zijn trui had genomen.

Bij aankomst in de woning stond de broer in de deuropening, bewapende zich met een scherp voorwerp, waarna hij ging zitten.

De jongere broer liep naar zijn slaapkamer en merkte daarbij op dat alles overhoop was gehaald. Zijn bed was in stukken geslagen en zijn slipper, een ventilator en het matras zijn vernield.

T.J. is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.