Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Verdachte van verduistering van zwaar materieel gearresteerd op Surinaams vliegveld

GFC NIEUWSREDACTIE– Op dinsdag 5 september heeft de stootgroep van Regio Oost in samenwerking met de Recherche van Regio Oost een belangrijke arrestatie verricht op het vliegveld van Gum air te Zorg en Hoop in Suriname.

De 33-jarige verdachte R.J., die op het punt stond naar het binnenland te vertrekken, werd op heterdaad betrapt en ingerekend.

Deze arrestatie is het gevolg van uitgewerkte informatie en heeft betrekking op verduistering van zwaar materieel machines in het achterland van Suriname.

De zaak rondom R.J. draait om de verduistering van zwaar materieel machines in het binnenland van Suriname. Deze misdrijven hebben niet alleen financiële repercussies, maar ook ernstige gevolgen voor de infrastructuur en economie van het land. De arrestatie van de verdachte is een belangrijke stap in het onderzoek naar deze verduisteringen.

Op de bewuste dinsdagochtend van 5 september werd R.J. op het vliegveld van Gum air te Zorg en Hoop in Suriname gearresteerd, terwijl hij zich op het punt stond te vertrekken naar het binnenland.

De stootgroep van Regio Oost en de Recherche van Regio Oost hadden nauw samengewerkt op basis van uitgewerkte informatie om de verdachte op te sporen en te arresteren.

Na zijn arrestatie werd R.J. onmiddellijk overgebracht naar een Hulpofficier van Justitie voor voorgeleiding. Vervolgens is hij overgedragen aan de Recherche van Regio Oost, die belast is met het verdere onderzoek in deze zaak.

Het onderzoek zal zich richten op het verzamelen van bewijsmateriaal en het vaststellen van de omvang van de verduisteringen.