Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Verkoper en opkoper van stieren aangehouden na illegale verkoop

GFC NIEUWSREDACTIE – Op dinsdag 5 september heeft de politie van het politiebureau Leiding 9A in Suriname de verdachte G.S. op zijn woonadres aangehouden wegens de vermeende illegale verkoop van twee stieren die niet van hem waren.

Deze opmerkelijke gebeurtenis vond plaats nadat G.S. zonder toestemming van de eigenaar twee stieren had verkocht aan een derde partij.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de eigenaar van de stieren aanvankelijk toestemming had verleend aan G.S. om de stieren in zijn weiland te laten grazen. Er was zelfs een overeenkomst gesloten waarin was bepaald dat G.S. een vergoeding zou ontvangen als hij een koper voor de stieren zou vinden.

Echter, tot grote verbazing van de eigenaar, ontdekte hij dat G.S. de stieren had verkocht zonder zijn medeweten of toestemming. De situatie escaleerde toen de eigenaar onverwachts bij het huis van G.S. arriveerde en hem op heterdaad betrapte toen de koper de stieren kwam ophalen.

De politie reageerde onmiddellijk op de melding en heeft zowel de verdachte G.S. als de opkoper aangehouden. Na uitgebreid verhoor en overleg met het Openbaar Ministerie werd G.S. in verzekering gesteld, terwijl de opkoper na verhoor werd vrijgelaten.