Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vliegtuig Delta Airlines keert terug wegens ‘ernstige diarree’ aan boord

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Delta Air Lines vlucht met bestemming Barcelona moest afgelopen vrijdag een onverwachte ommekeer maken en terugkeren naar de luchthaven van Atlanta. Beluister onderaan een geluidsfragment.

De reden voor deze abrupte actie was een medische noodsituatie aan boord: een passagier leed aan ernstige diarree die resulteerde in een “biologisch risico” voor de vlucht, volgens de piloot.

De vlieger deed een noodoproep die later werd gedeeld op sociale media. In de opname benadrukte hij de ernst van de situatie en sprak hij van een ‘biohazard’ om toestemming te krijgen om terug te keren.

Dit gebeurde tijdens vlucht DL194 en het vliegtuig was op dat moment al bijna een uur op weg naar de Spaanse stad.

Na de landing in Atlanta werd het vliegtuig grondig gereinigd voordat het verder kon vliegen. De overige passagiers konden hun reis voortzetten, zij het met een vertraging van acht uur.

Het welzijn van de betrokken passagier is momenteel onbekend.

Deze ongebruikelijke gebeurtenis benadrukt de uitdagingen waarmee luchtvaartmaatschappijen soms worden geconfronteerd, variërend van technische mankementen tot medische noodsituaties.

De situatie wordt verder onderzocht.

A Delta Airlines Airbus A350 turned around back to Atlanta Friday night because of diarrhea throughout the airplane from a passenger and it’s a biohazard. 👀🥴

The FAA flight strip for DL194 was posted to Reddit (📷xStang05x) Also a passenger posted here asking why her son’s… pic.twitter.com/VWbkB47wF1

— Thenewarea51 (@thenewarea51) September 3, 2023