Netherlands

Ajax loot PSV in de kwartfinale KNVB Beker

TOTO KNVB Beker Feyenoord speelt in de andere kwartfinale tegen SC Heerenveen en Vitesse neemt het op tegen Excelsior Rotterdam.

Bekerhouder Ajax speelt in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen PSV. Dat heeft de loting zaterdagavond uitgewezen. Feyenoord gaat op bezoek bij SC Heerenveen en Excelsior Rotterdam ontvangt Vitesse. De vierde kwartfinale is tussen NEC en VVV Venlo.

De wedstrijden worden afgewerkt op 9, 10 en 11 februari, de precieze data worden later deze week bekendgemaakt door de KNVB. Eerder deze week had Ajax AZ uitgeschakeld en was PSV te sterk voor FC Volendam in de achtste finales van het bekertoernooi.

Voor Ajax en PSV betekent de wedstrijd de derde keer in twee maanden dat ze elkaar treffen. Op 10 januari speelden de twee topclubs al tegen elkaar voor de competitie, het werd toen gelijk. Op 28 februari staat de derde ontmoeting op het programma, ook voor de competitie.

Football news:

Manchester United betaalt bijna 5 miljoen euro aan bonussen voor Bruno als hij de top 3 van de Gouden Bal betreedt of de PFA-speler van het jaar wordt
Arsenal rapporteerde een verlies van 47,8 miljoen pond voor het laatste verslagjaar
Carragher over het vervangen van Salah tegen Chelsea: ik dacht dat het vreemd was
Liverpool zijn geïnteresseerd in Coulibaly
Golovin-de beste speler van Monaco in februari volgens de fans
Man City bereidt voor Zinchenko een contract voor voor 5 jaar met een salaris van 90 duizend pond per week (Claret&Hugh)
Salah 's agent maakte een einde aan de tweet na het vervangen van de speler in de 62e minuut van de wedstrijd met Chelsea