logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Bizar!! Linkse wappie probeert immigratiecentrum aan te vallen

In de VS gebeurde er iets bizar! Overal in het land zijn er dit weekend demonstraties tegen de ICE detention centers. Dit zijn immigratiecentra, en de laatste tijd staan ze onder vuur – sommige zelfs letterlijk. In tal van steden zijn er demonstraties tegen deze centra vanwege het beleid van Trump. Gisteren ging het echter helemaal mis in de stad Tacoma dat in Washington ligt. 

De man is uiteindelijk door de politie doodgeschoten. De droeg verscheidene wapens met zich mee en zelfs diverse toortsen. Voordat de politie hem te pakken kreeg had hij al een auto in de brand gestoken en probeerde ook nog een gastank in de fik te steken.

De man was al eerder veroordeeld voor geweld jegens agenten in de buurt van detentiecentra. De spanningen lopen hoog op in de VS omdat Trump aankondigde illegalen migranten het land uit te zetten. Al eerder werden deze detentiecentra vergeleken met concentratiekampen en andere ongefundeerde claims.

Mede door het verspreidde van nep nieuws en desinformatie over detentiecentra lopen werknemers nu al langer het risico om slachtoffer te worden van geweldsincidenten. Bepaalde groepen in de samenleving schuwen geweld niet en dat blijkt maar weer. Zulke radicalen vormen een gevaar voor het dagelijks leven in de VS, de werknemers van detentiecentra voeren alleen het beleid uit en maken niet het beleid. Deze demonstranten schieten hun doel voorbij met dit soort activisme.

Afgelopen week waren er ook verscheidene debatten in het Congress waar de gemoederen over de ICE ook al hoog liepen.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO