Netherlands

‘Caloh Wagoh zat achter moordaanslag op martelkamer-verdachte’

Caloh Wagoh-kopstuk Delano R. zit volgens het Openbaar Ministerie achter een moordpoging op de onlangs opgepakte sportschoolhouder Robin van O. Van O. zou naar verluidt achter de opzienbarende martelkamers zitten die in een loods in de Brabantse plaats Wouwse Plantage zijn gevonden.

R. wordt met een aantal anderen verdacht van meerdere liquidaties en pogingen daartoe. Hij zou tussen februari 2017 en januari 2018 voorbereidingshandelingen hebben getroffen om Van O. te laten liquideren. Dat liet het OM maandag weten tijdens een voorbereidende zitting in het grote liquidatieproces in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol. In dit proces, Eris genaamd, staan twintig mannen terecht.

Motorclub Caloh Wagoh wordt de makelaar van de onderwereld genoemd. Hier kon volgens justitie een moord op bestelling worden geregeld. De manier waarop er over mensenlevens wordt gesproken is volgens de officer van justitie „ronduit schokkend”.

Football news:

Marotta op de wedstrijd met Bayer: ik ben zeer optimistisch. Inter wil de Europa League winnen
Manchester United is ontevreden over de manier waarop Borussia de onderhandelingen voor Sancho leidde. De Duitsers wilden niet direct communiceren
Liverpool heeft de aankoop aangekondigd van de verdediger Tsimikas van Olympiakos
Bordeaux benoemde Ex-assistent Blanc Gasse tot hoofdcoach
Sterling op de overwinning van Real Madrid: Manchester City was ongelooflijk hongerig. We hebben de kracht om te slagen in de Champions League
Galliani over Pirlo in Juve: Andrea lachte als een gek toen ik belde om hem te feliciteren
Villarreal zal niet meer dan 20 miljoen euro betalen voor Valencia kapitein Parejo en middenvelder Coquelin