Netherlands

Charlie Aptroot benoemd tot waarnemend burgemeester van Hilversum

Foto: ANP

Charlie Aptroot is door de commissaris van de Koning benoemd tot waarnemend burgemeester van Hilversum. Hij vervangt tijdelijk Pieter Broertjes, die medio april een hersenontsteking kreeg. Dat meldt de gemeente Hilversum.

Het streven is dat Pieter Broertjes uiterlijk 1 september terugkeert als burgemeester van Hilversum. Het herstel van Broertjes gaat voorspoedig, meldt de gemeente. Hij heeft ondertussen het ziekenhuis verlaten en is aan het revalideren. “Ondanks dat zijn gezondheid met sprongen vooruitgaat, is een geruime tijd voor herstel voorgeschreven. Met de komst van een waarnemend burgemeester kan dit in alle rust gebeuren”, stelt de gemeente.

Aptroot begint 19 mei. Sinds mei vorig jaar was hij waarnemend burgemeester van Voorschoten. Daarvoor was hij vanaf 2012 burgemeester van Zoetermeer. Van 2003 tot 2012 was hij lid van de Tweede Kamer. Aptroot is 70 jaar en lid van de VVD.

Football news:

Vidal en Medel krijgen een boete voor een bezoek aan een kapper in een hotel in Chili. De Federatie bevestigde het verhaal met prostituees niet
Javi Martinez verhuisde naar Qatar
Turkse aanvoerder Yilmaz bij vertrek uit de Euro: we verontschuldigen ons bij iedereen, we schamen ons
Ik werd zelfs verliefd op Mancini. Deze Euro maakt elke Italiaan gelukkiger
Chalhanoglu is Interessant om te Inter. Hij heeft een contract met Milaan tot 30 juni
Yuri Kaminsky op Euro 2020: We kijken en wroeten voor ons team. We geven geen advies aan Cherchesov en bouwen geen tactiek, maar natuurlijk bespreken we het
Vidal, een Model, en 5 andere Chili spelers hadden een seks partij met prostituees in een hotel bij de Copa America