Netherlands

Danny Froger heeft nu kantoorbaan: ‘Ik vind het te gek!’

Veel optredens zijn door de coronamaatregelen gecanceld, maar dat betekent niet dat Danny Froger stilzit: de zanger heeft tegenwoordig een kantoorbaan bij Logitech.

In Koffietijd vertelt hij er meer over. “Geld is A, maar B: wat moet je anders doen de hele dag? Moet ik gaan zitten wachten tot ik een belletje krijg? Met die streams ben ik ook wel klaar, dat je voor zo’n camera staat.”

Online content specialist

Danny vervult bij het bedrijf, dat bekend is van de muizen, toetsenborden en koptelefoons, de rol van online content specialist. “Dat is een heel moeilijk woord. Ik ben daar verantwoordelijk voor alle content, eigenlijk wat de naam al zegt. Wat je allemaal op internet voorbij ziet komen dat is meestal door mijn handen gegaan.”

9 tot 5

Hoewel de zanger het optreden mist, vindt hij een baan van 9 tot 5 ook heerlijk. “Ik vind het te gek om bij zo’n mooi bedrijf te mogen werken. Tegenwoordig begin ik te gapen om half elf ’s avonds. Normaal gesproken begon mijn dag dan pas.”

Football news:

Schotland coach Clarke: er waren veel goede momenten tijdens de groepsfase, maar geen punten gescoord
Engeland is de meest saaie groep winnaars in de geschiedenis. Twee doelpunten waren genoeg! En op het WK werden de Italianen ooit de eerste met één
Dalic - aan de fans na het bereiken van de Euro Play-offs: u bent onze kracht, en wij zullen uw trots zijn
Modric werd de jongste en oudste doelpuntenmaker in Kroatië bij de Euro
Tsjechische coach Shilgava: We kwamen uit de groep en vochten met Engeland voor de eerste plaats. We kregen wat we wilden
Gareth Southgate: Engeland wilde de groep winnen en blijven spelen op Wembley-en het is gelukt
Luka Modric: als Kroatië zo speelt, zijn we gevaarlijk voor iedereen