Netherlands

Drugsafval gedumpt in Nuth

Drugsafval gedumpt in Nuth

Afbeelding: Getty Images

Nuth -

De politie zoekt getuigen van een dumping van drugsafval aan de Branterweg in Nuth. Daar werd zaterdag een keurig rijtje jerrycans met inhoud aangetroffen.

Gemeenten zijn jaarlijks forse bedragen kwijt aan het opruimen van de chemicaliën. Overigens blijkt uit de landelijke cijfers dat vorig jaar fors minder drugsafval werd aangetroffen dan in 2018. Er wordt waarschijnlijk meer afval direct geloosd in waterputten en de bodem.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen

Football news:

Wat voor coach zal Pirlo zijn? Houdt van 4-3-3, bewondert Conte, belt warming-UPS voor matches Masturbatie
Barcelona is bereid om 10 miljoen euro te betalen voor Eric Garcia. Manchester City wil 23 miljoen euro. Manchester City Defender Eric Garcia kan naar Barcelona verhuizen
We willen Barca passeren. Ze hebben zeer individueel sterke spelers
We zagen het begin van de Vasily Utkin League. Dit is onze kleine Champions League, slechts 8 op 8 en (voorlopig) met een dim licht
Er is geen concurrentie tussen hen. Een speler moet er niet aan denken om meer te scoren dan een ander
NOSTA ' s twee wedstrijden in de PFL werden geannuleerd door een coronavirus in het team
Sarri ' s ontslag is kortzichtig, maar logisch. Agnelli koos Ronaldo