Netherlands

Franse politie schiet in Avignon aanvaller met vuurwapen dood

Een mogelijke moslimterrorist is door de politie in het Zuid-Franse Avignon doodgeschoten. De man had passanten met een vuurwapen bedreigd, aldus de politie. Hij schreeuwde daarbij de moslimspreuk Allahu Akbar, melden Franse media. De zender Europe1 sprak eerder over een aanval met een mes.

Volgens andere media gaat het waarschijnlijk niet om een terreurdaad. De man, die werd doodgeschoten in de buurt van een psychiatrisch ziekenhuis, zou „onsamenhangende” opmerkingen hebben gemaakt, maar die zouden niet religieus van aard zijn geweest.

Het incident volgde op een terreuraanval in het eveneens Zuid-Franse Nice, waarbij een vermeende moslimterrorist meerdere mensen vermoordde.

Football news:

Inter wil Giroud ondertekenen in Januari
ISCO agent: hij wil proberen te spelen in een andere competitie
Roberto de Derbi is de nieuwe Serie A coaching star. Zijn Sassuolo is het beste controle team in Italië, maar het mist improvisatie
Wayne Rooney: Chelsea en Mourinho wilden me tekenen, er waren ook Real Madrid en Barcelona
Eriksen kan naar Real Madrid, ISCO-inter gaan als onderdeel van de uitwisseling (Sky)
Beckham keerde 23 jaar later terug naar de cover van FIFA. Voor dit, zal hij meer dan betaald in echte PSG
Barcelona heeft een bonus van 5 miljoen euro overgemaakt naar Borussia voor de overdracht van Dembele. De Catalanen hebben al meer dan 130 miljoen betaald.Barcelona betaalt nog steeds bonussen aan Borussia Dortmund voor de transfer van Ousmane Dembele. Volgens Kicker heeft