Netherlands

Hans Klok op snelweg aangehouden

Hans Klok is zaterdagavond na 21.00 uur aangehouden op de snelweg vanwege de avondklok. Wel had hij een legitieme reden om op straat te zijn, en dus is hij niet beboet door de agenten. Hij mocht snel weer doorrijden.

Klok presenteerde zaterdagavond eenmalig een radioprogramma voor 100% NL. Daarom was hij in het bezit van een werkgeversverklaring, die in dit geval aantoonde dat hij om een legitieme reden onderweg was. 100% NL benaderde Hans Klok omdat hij deze week een internethit was geworden. De wereldberoemde goochelaar werd namelijk omgedoopt tot Hans Avondklok, wat op sociale media tot veel hilariteit zorgde. De radiozender besloot Klok daarom één keer een show te laten presenteren.

Sinds zaterdagavond mogen mensen niet meer de straat op tussen 21.00 uur en 04.30 uur, tenzij daarvoor een geldige reden is. De regeling, die er is om het coronavirus tegen te gaan, geldt tot woensdag 10 februari 04.30 uur.

Football news:

Pioli over Milaan: we zijn er trots op dat we een jong team hebben, maar we hebben stabiliteit nodig
Laporta werd opnieuw president van Barcelona. Onder hem, de club won 6 trofeeën in 2009
Mourinho op 4-1 Met Paleis: Goede week. Tijdens de rust zei hij dat hij blij was om een doel toe te geven, de spelers dachten dat ik gek was
Liverpool daalde naar de 8e plaats in de Premier League, in termen van verloren punten - 9e
Xavi won de 6e trofee van zijn coachcarrière. Zijn Al-Sadd werd kampioen van Qatar
Laporta ligt voor op Fonda en Resha volgens de resultaten van de poll van degenen die hebben gestemd in de presidentsverkiezingen van Barca
Solskjaer won alle drie de wedstrijden met Manchester United in de uitwedstrijd tegen Man City. Dit is een club record