logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Inzenden voor Zilveren Camera 2019

Cynthia Boll won vorig jaar de Zilveren Camera - © Ibu Sarmini

De inzendtermijn voor de Zilveren Camera, de Nederlandse prijs voor fotojournalistiek, is weer geopend.

De wedstrijd staat open voor beroepsfotografen met de Nederlandse nationaliteit (woonachtig in of buiten Nederland) en voor buitenlandse fotografen die in Nederland werken en wonen. Ook beroepsfotografen die niet zijn aangesloten bij een beroepsvereniging kunnen deelnemen.

Het beeldmateriaal moet in 2019 zijn gemaakt. Reportages/series waarmee al eerder is gestart en die (pas) in 2019 zijn afgerond kunnen ook worden ingezonden. Inzenden is mogelijk voor de Canon Zilveren Camera en voor de Prijs voor Storytelling. Beide prijzen hebben eigen wedstrijdvoorwaarden.

De winnaar ontvangt naast de Zilveren Camera wisseltrofee, een geldbedrag van 10.000 euro. De winnaar van de Prijs voor Storytelling ontvangt 5.000 euro, de winnaar van de Paul Peter Fotoprijs ontvangt 2.500 euro, de winnaar van de NSP/ZC sportfoto van het jaar ontvangt 1.500 euro in cadeaubonnen en de winnaar van de Publieksprijs kan 1.500 euro besteden bij sponsor CameraNU.nl.

De inschrijving loopt tot 3 januari 2019. Meer bij Zilveren Camera

Themes
ICO