Netherlands

'Juan Carlos wordt door minnares vergezeld in Abu Dhabi'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Het Spaanse koningshuis houdt de kaken stijf op elkaar over de verblijfplaats van voormalig koning Juan Carlos (82) sinds zijn spontane vertrek uit Spanje. Toch lijkt de royal alweer gevonden te zijn: er zijn foto's opgedoken van Juan Carlos in Abu Dhabi en daar zou hij in het gezelschap zijn van een minnares...

Met slechts een koffer in iedere hand verliet Juan Carlos na het zóveelste schandaal de Spaanse landsgrenzen. Er werd gespeculeerd dat hij zijn heil vond in buurtland Portugal, maar ook op de Dominicaanse Republiek. Toch lijkt de voormalig koning ergens anders te zijn: in Abu Dhabi. Dat vertelt royaltywatcher Pilar Eyre in Lecturas. Deze foto's zouden het bewijzen.

In een luxe hotel trekt hij zich terug tot de storm waarschijnlijk is gaan liggen. Wie bang is dat de beste man alleen is, heeft het mis. Zijn vermeende minnares Marta Gaya, met wie hij al meer dan 40 jaar het bed zou delen, heeft naar verluidt haar eigen vakantie afgebroken om hals over kop naar het Midden-Oosten te reizen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom oud-koning Juan Carlos vaarwel zegt tegen Spanje

Erg rouwig is koningin Sofia (81) er waarschijnlijk niet om. Hoewel ze in 1962 'ja' zei tegen haar Juan Carlos zijn de twee enkel nog op papier partners van elkaar. Volgens hardnekkige geruchten slapen de twee royals al decennialang in andere slaapkamers, nadat Sofia ontdekte dat haar man al vroeg in de relatie een scheve schaats reed. Juan Carlos zou met duizenden vrouwen het bed hebben gedeeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schandalen Spaanse koningshuis goed voor eigen Netflix-serie

Het Spaanse koningsdrama is met het vertrek van de oud-koning compleet. Aanleiding is het grote corruptieonderzoek dat naar hem loopt. De 82-jarige heeft het nieuws in een brief medegedeeld aan de huidige koning, zijn zoon Felipe VI (52). 

Juan Carlos, die in 2014 terugtrad als koning van Spanje, wordt ervan verdacht grote sommen smeergeld te hebben aangenomen voor de aanleg van een hogesnelheidslijn. Het onderzoek door justitie loopt nog altijd. 

Football news:

Raki op de Europese super Cup: Ik wil Bayern laten lijden
Het blijkt dat ze in Italië een boek over Streltsov hebben geschreven - we waren ook verrast! En we ontdekten van de auteur waarom hij plotseling een Sovjetheld koos
We hebben hem geen vragen gesteld. Het is een leugen dat hij niet kan vervoegen werkwoorden
Havertz op Barnsley ' s hattrick: dit is nog maar het begin, Ik wil nog meer
RFU-Barnaul Dynamo: voor betalingen voor Sobolev, moet u contact opnemen met Spartak
Barcelona-Suarez: Bedankt voor deze 6 jaar! De speler verhuisde naar Letico
18-jarige Spartak jeugd middenvelder Shiltsov riep naar het eerste team (Sport24)