Netherlands

Liveblog La Liga | Barcelona en Villarreal scoren nog niet in debuutwedstrijd Koeman

Goedenavond en welkom in dit liveblog. Mijn naam is Robbert van der Linde en ik houd je hier op de hoogte van het officiële debuut van Ronald Koeman als trainer van FC Barcelona.

Aftrap! De bal is aan het rollen gebracht, het tijdperk-Koeman bij Barcelona is officieel begonnen!

Alsof de club in het geheel niet in crisis verkeert, schalt het 'Cant del Barça' door Camp Nou voor aanvang van het duel.

Een basisplaats voor Frenkie de Jong in de eerste officiële wedstrijd van trainer Ronald Koeman bij FC Barcelona. Ook Lionel Messi, die afgelopen zomer nog een vertrekwens indiende, verschijnt aan de aftrap. Barcelona neemt het om 21.00 uur op tegen Villarreal.

FC Barcelona: Neto; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Frenkie de Jong; Ansu Fati, Coutinho, Griezmann; Messi.

Football news:

Real Madrid verloor voor de achtste keer in een Champions League wedstrijd met 2 goals. = = Clubcarrière = = Real Madrid tekende bij Borussia Monchengladbahaliga. Real Madrid heeft zijn eigen record bijgewerkt. Manchester United, Juventus, Arsenal, Lyon en CSKA hebben elk vier dergelijke comebacks. Real Madrid is de vierde in de groep. We verloren tot de 93e minuut na het dubbele van onze zoon tyuram (hij begon in Barcelona)
Felix op red Bull ' s double: ik geniet van het spelen in de Champions League de meest
Casemiro about 2:2 met Gladbach: de tegenstander ging tweemaal naar de Real Madrid penalty en scoorde tweemaal. Dit is voetbal
Guilherme about 1:2 met Bayern: Loko heeft opnieuw laten zien dat hij tegen elke tegenstander kan spelen
Borussia Gladbach coach in de Champions League: we hadden 4-6 punten kunnen hebben. We zijn hier niet alleen om deel te nemen
Bulykin over de Champions League: Ik wil Loko op zijn minst op de derde plaats zien om hun wedstrijden in Europese competities in de lente te bekijken
Liverpool speelde voor het eerst op nul in de eerste twee ronden in de Champions League groep