Netherlands

Netflix-ster Daisy Coleman overleden op 23-jarige leeftijd

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Daisy Coleman, die te zien was in de Netflix-documentaire 'Audrie en Daisy', is op 23-jarige leeftijd overleden. In de hartverscheurende documentaire worden twee tieners aangerand door hun zogenaamde vrienden, online vernederd en in hun omgeving voor schut gezet.

"Ze was mijn beste vriendin en een geweldige dochter"

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem via de chat op www.113.nl of bel 113 (gebruikelijke telefoonkosten) of 0800-0113 (gratis).

De moeder van Daisy bevestigde het nieuws dat haar dochter zichzelf van het leven heeft beroofd aan TMZ: "Ze was mijn beste vriendin en een geweldige dochter. Ik denk dat ze het moest laten lijken alsof ik zonder haar zou kunnen leven. Ik kan het niet. Ik wil dat ik haar de pijn had kunnen ontnemen."

Daisy werd op 14-jarige leeftijd verkracht tijdens een feestje in Missouri, maar er werd nooit iemand verantwoordelijk gehouden voor het incident. "Ze is nooit hersteld van wat die jongens haar hebben aangedaan. Het is gewoon niet eerlijk, mijn meisje is weg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-geluidje had eigenlijk zó moeten klinken

Het verhaal van Daisy werd wereldwijd bekend toen Netflix in 2016 er een documentaire over maakte en Daisy en haar familie volgde. In de documentaire is te zien hoe Daisy probeert 'iets goeds te halen' uit haar verleden te halen en een organisatie opricht om seksueel geweld onder scholieren te beëindigen en hulp te bieden aan de slachtoffers.

Audrie Pott werd door dezelfde jongens aangerand in 2012 en beroofde zichzelf van het leven nadat ze de traumatische ervaring had doorgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Naya Rivera vrijdag postuum te zien in Netflix-serie

Daisy deed haar best om haar leven weer op te pakken na het incident, maar kreeg tegenslag na tegenslag te verwerken. Zo stierf vorig jaar haar jongere broertje bij een auto-ongeluk.

Football news:

Het blijkt dat ze in Italië een boek over Streltsov hebben geschreven - we waren ook verrast! En we ontdekten van de auteur waarom hij plotseling een Sovjetheld koos
We hebben hem geen vragen gesteld. Het is een leugen dat hij niet kan vervoegen werkwoorden
Havertz op Barnsley ' s hattrick: dit is nog maar het begin, Ik wil nog meer
RFU-Barnaul Dynamo: voor betalingen voor Sobolev, moet u contact opnemen met Spartak
Barcelona-Suarez: Bedankt voor deze 6 jaar! De speler verhuisde naar Letico
18-jarige Spartak jeugd middenvelder Shiltsov riep naar het eerste team (Sport24)
Tottenham is klaar om Skrinjar te kopen voor 50 miljoen euro. Inter equipment 60