Netherlands

Nikkie de Jager moet aan infuus: ‘Ik haat mijn lichaam’

Nikkie de Jager Nikkie Tutorials

Slecht nieuws voor Nikkie de Jager: het gaat niet goed met haar gezondheid. Op Instagram geeft de 26-jarige YouTube-ster een update.

Chronische aandoening

Een paar maanden geleden is Nikkie erachter gekomen dat ze colitis ulcerosa heeft, een chronische aandoening aan het maag-darmkanaal. Op Instagram Stories geeft ze een update. “Mijn lichaam haat me”, begint ze. “Er zijn bepaalde stappen die je kunt nemen qua medicatie en gisteren heb ik het nieuws gekregen dat ik een stap hoger moet. Vanaf nu moet ik elke twee weken aan het infuus. Ik haat mijn lichaam! Hopelijk is jullie dag beter dan de mijne.”

Stapje terug doen

Eerder deze week uitte Nikkie haar frustratie nog op Twitter. “De laatste twee weken waren krankzinnig. Ik sta elke dag op de set voor nieuwe projecten en mijn lichaam haat me. Vanaf morgen moet ik een stap terug doen. En naar de dokter gaan, haha.” Daar baalt ze enorm van. “Het is zo frustrerend wanneer je alles goed probeert te doen in je leven en je lichaam denkt: ‘Bye boo’.”

Lees ook: Nikkie de Jager voelde aanwezigheid van broertje tijdens Wie is de Mol?

Foto: ANP

Gerelateerde artikelen

Football news:

De Colombiaanse voetbalbond (FCF) kondigde het aftreden van Carlos Queiroz aan als hoofdcoach van het nationale team van Colombia. De 67-jarige Portugees is vandaag ontslagen. Hij leidde het team ongeveer twee jaar. Queiroz leidde het Colombiaanse nationale team in 18 wedstrijden-9 overwinningen, 4 trekkingen, 5 verliezen. Op 18 November verloren de Colombianen 1-6 naar Ecuador en staan ze op de zevende plaats in de 2022 WK-kwalificatieronde in Zuid-Amerika
Klapp op Keeper Kelleher 's wedstrijd met Ajax: Top, top, top, top
Manchester United, Tottenham en Chelsea zijn geïnteresseerd in Brighton defender white.Brighton Defender Ben white is geïnteresseerd in de beste clubs in de Premier League. De vooruitgang van de 23-jarige Engelsman wordt gevolgd door Manchester United, Tottenham, Chelsea en andere teams. Wyscout schat dat white dit seizoen de vierde beste quarterback van de League is. Alleen Kurt Zouma en Tiago Silva van Chelsea en Gabriel Magalhaes van Arsenal liggen voor hem. In 10 Premier League wedstrijden kreeg white 2 gele kaarten. Zie de statistieken hier
Red bull verscheurde Lokomotiv met een perfecte verscheidenheid aan aanvallen. De getroffen Loco wist niet wat te doen
De Spaanse super Cup vindt misschien niet plaats in Saudi-Arabië, maar in Spanje
Goals van Zobnin, Kuzyaev en Skopintsev claimen de titel van best in November
Romelu Lukaku: anderhalf jaar bij Inter zijn de beste in mijn carrière