Netherlands

Pak sneeuw in Limburg, waarschuwingen voor gladheid

In heel Limburg is sneeuw gevallen. Met name in het zuiden is vannacht een flink pak neergekomen. Lokaal ligt daar een centimeter of 6.

De Veiligheidsregio's in de provincie waarschuwen voor gladheid. Weggebruikers wordt gevraagd voorzichtig te zijn in het verkeer.

Op sociale media delen inwoners foto's van de witte deken in hun straten en tuinen:

De waarschuwingen voor gladheid gelden niet alleen voor Limburg. Het KNMI heeft voor heel Nederland code geel afgegeven vanwege gladheid door winterse neerslag of bevriezing. In de tweede helft van de ochtend verdwijnt de gladheid naar verwachting.

In de loop van de dag zal de witte deken in Limburg waarschijnlijk ook vrij snel verdwijnen. Hier en daar kan nog wel een winterse bui vallen, maar het blijft grotendeels droog met wat zon en 's middags temperaturen rond de 4 graden.

Vanavond kan in de zuidelijke provincies lokaal weer sneeuw of natte sneeuw vallen, door een sneeuwgebied dat boven België ligt en mogelijk het zuidelijke grensgebied van Nederland bereikt. Met name in de Limburgse heuvels kan het hier en daar wit worden.

Football news:

Cavani is teruggekeerd naar de training en is waarschijnlijk om te spelen tegen Crystal Palace
Fabio Capello, Juventus speelde Rugby tegen de haven. Alleen Ronaldo en Chiesa kunnen een verschil maken in deze ploeg.Voormalig Juventus en Real Madrid manager Fabio Capello heeft zich uitgesproken over de prestaties van de Italiaanse club onder Andrea Pirlo
Neymar: ik postte hoe ik herstelde van mijn blessure, en ik kreeg geen berichten waarin stond, Wow, wat een professional. Geen PSG striker Neymar heeft uiting gegeven aan zijn ongenoegen over de aandacht die aan zijn herstelwerk wordt besteed
Ole Gunnar Solscher: het werk van de juryleden is zeer moeilijk en zonder extra druk. We moeten hun beslissingen nemen
Ik weet zeker dat Messi niet in Barca blijft als ik de verkiezing niet win. Hij geeft de club 30% van de omzet
Trent had Gerrard verafgood sinds hij een kind was, en hij speelde in een sprookje: hij kreeg de zorg van Steven en de armband van de kapitein. Het verhaal van een grote relatie
Hazard ' s herstel van de verwonding is vertraagd. Hij zal waarschijnlijk niet spelen tegen Atletico op Maart 7