Netherlands

Schietpartij in Den Bosch: man gewond overgebracht naar ziekenhuis

Een ruzie tussen jongeren op straat heeft maandagavond mogelijk geleid tot een schietpartij in Den Bosch. Een man raakte daarbij gewond en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De melding van de schietpartij op de Pizarrostraat in Den Bosch kwam rond 20:40 binnen. De politie doet onderzoek naar de toedracht, maar volgens hen is “nog veel onduidelijk over de exacte aanleiding”.

Via Twitter laat de politie weten dat er een ruzie zou zijn geweest tussen een aantal jongeren, waarbij het slachtoffer is beschoten. “We zijn ter plaatse druk bezig met het onderzoek. Getuigen worden gehoord en we zijn op zoek naar eventuele camerabeelden”, aldus de politie. Getuigen wordt opgeroepen zicht te melden via 0800-8844.

Gerelateerd

De politie in Rotterdam kwam zondagavond af op meldingen van omwonenden aan de...

Er is rond middernacht geschoten op een woning in de Van Goghstraat in Den...

Zondagochtend heeft de politie een wapen gevonden in het kanaal langs de...

Football news:

Arsenal heeft sinds 1 juli voor het eerst thuis toegegeven. = = Clubcarrière = = Runarsson maakte zijn debuut voor de Londenaren. De laatste keer dat Arsenal niet toegaf in hun stadion was op 1 juli in de Ronde van 32 van de laatste Premier League trekking. Het is opmerkelijk dat in de wedstrijd tegen Dundalk, Keeper Runar Runarsson maakte zijn debuut voor de schutters
Sandro Tonali: Milaan op de top van een golf. Het Rossoneri shirt is druk, maar ik ben in vorm
Kadyrov ' s adviseur sloeg de rechter in de lies, en zijn zoon werd ontslagen uit Akhmat en verbannen voor drie jaar. In het begin ontkenden ze allemaal wat een somberheid
AEK Carrera verloor beide wedstrijden in de Europa League met een totale score van 1:5
Stefano Pioli: Milaan heeft nog niets bereikt. Het seizoen is lang, we zullen problemen krijgen
Mourinho 0:1 met Antwerpen: het beste team won en het slechtste team verloor
Bale maakte geen optreden in zijn eerste drie wedstrijden voor Tottenham. Hij heeft niet meer gescoord sinds januari