logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Triest! Pro-Iraanse dictatuur demonstratie in Den Haag: ‘Weg met Amerika’!

De lange arm van de Ayatollah lijkt ook neergestreken in Nederland. Gisteren vond er een pro-Iran demonstratie plaats in Den Haag. Bij het Vredespaleis was te zien hoe mensen een enge islam dictatuur in Iran durven te beschermen en verdedigen. Ook de welbekende anti-Amerika leuzen waren uiteraard te horen. 

Op de één of andere manier worden de meeste demonstraties altijd gekaapt door extremistische randdebielen, of je nu naar een anti-racisme demonstratie of naar een Women March gaat: er lopen altijd mensen met terreur vlaggen te zwaaien. Dit is toch altijd wel de eeuwige paradox van veel demonstraties in Nederland.

Uiteraard pikte buitenlandse journalisten en media dit nieuwsfeit maar al te graag op. Die zullen het ook wel amusant vinden dat er mensen in Nederland opkomen voor het Ayatollah-regime in Iran.

Terwijl in Iran de onrust toeneemt en steeds meer protesten te zien zijn, zijn er in Nederland mensen die het durven op te nemen voor de terreurleiders in Iran. Het is gewoon ondenkbaar dat dit gebeurt.

Ook zagen we bij de demonstratie de verering van de terrorist Soleimani, want hij volgens sommige wappies een geniaal generaal. Dat hij ondertussen Israël wou ‘schoonvegen’ werd dan voor het gemak weggelaten.

Themes
ICO