[Vacatures] Weber Shandwick zoekt een Medior Corporate Communicatie Consultant Healthcare

Weber Shandwick is per direct op zoek naar een:

De gezondheidszorg in Nederland staat voor grote uitdagingen. Farmaceutische bedrijven en organisaties in de gezondheidzorg komen steeds meer onder druk te staan – aan de ene kant neemt het publieke en politieke debat over geneesmiddelenprijzen toe, terwijl aan de andere kant ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, digitale zorg, gentherapieën en een in toenemende mate betrokken patiëntengemeenschap de zorgsector dwingt om te blijven innoveren en vernieuwen. 

Als internationaal en full-service PR- en communicatieadviesbureau helpen wij onze klanten mee te bouwen aan reputaties en ondersteunen wij hen met on- en offline communicatie op zowel bedrijfs-, merk- als productniveau. Bij Weber Shandwick lopen we voorop op het gebied van communicatie en betrokkenheid bij de gezondheidszorg. We hebben hubs van zorgexpertise in de EMEA-regio in Londen, Genève, Brussel, Den Haag, Parijs, Barcelona en vier teams in Duitsland (Frankfurt, Keulen, Berlijn en Holzkirchen); onze klanten zijn internationale toonaangevende bedrijven en organisaties.

De rol

We zijn op zoek naar een Medior Consultant voor ons corporate Healthcare team in Den Haag. Ons kantoor in Den Haag heeft ongeveer 30 medewerkers met verschillende expertises. De kandidaat moet gedegen kennis en begrip hebben van het Nederlandse gezondheidszorg/farmaceutische landschap.

Verantwoordelijkheden

  • Dagelijks aanspreekpunt voor meerdere klanten (o.a. bekende farmaceutische bedrijven), waaronder internationale klanten, waardoor de mogelijkheid wordt geboden om samen te werken met collega’s uit ons internationale healthcare netwerk
  • Het ontwikkelen, presenteren en implementeren van strategische communicatieplannen - inclusief messaging- en stakeholderprogramma's (o.a. bewustmakingscampagnes over ziekten, problemen en crisis-/ reputatiemanagement en de ontwikkeling van bedrijfsnarratives)
  • Strategische, creatieve en tactische input geven aan klanten
  • Klanten adviseren over publieke kwesties, mediamogelijkheden, enz.
  • Assisteren bij het ontwikkelen en pitchen van proposals / RFP’s
  • Verantwoordelijk voor de planning en financiële status van projecten en accounts, assisteren bij budgettaire controle (bijv. trackers, prognoses, afstemming van vergoedingen, budgettering en facturering)

Profiel

Bij Weber Shandwick doe je niet aan de ‘U vraagt, wij draaien'-aanpak. Je begrijpt de klant door je met toewijding te verdiepen in zijn business. Je bent blij als jouw inspanning leidt tot resultaat en écht relevante impact. Zo ben jij een gesprekspartner voor klanten en help je hen kansen te spotten die de klant zelf nog niet had gezien. En lever je een relevante bijdrage aan hun business. Je vergroot het kennisniveau van onze teams door het proactief delen van je kennis en successen. En niet onbelangrijk, je neemt een dosis energie en gezelligheid mee.

Wat geven wij?

Wij zijn Weber Shandwick

Als bureau winnen we geregeld prestigieuze prijzen voor innovatief, creatief werk dat echt een impact heeft. Zo kunnen we zeggen dat we in 2020 zijn verkozen tot Global Agency of the Decade door PRovoke, PRWeek’s Global Agency of the Year zijn in 2015, 2016. 2017 en 2018; hebben we vele Cannes Lions gewonnen in 2019 en werden we verkozen tot Benelux/France Consultancy of the Year 2019 door The Holmes Report.

Interesse?

Mail je motivatie en CV naar Cecile Wulfsen, hr.thehague@webershandwick.com of bel naar 0031 (0)70 312 1070. Reacties worden strikt vertrouwelijk behandeld. Wij kijken ernaar uit van je te horen.

webershandwick.nl

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Twitter

Volg het Nederlands MediaNetwerk op Facebook

Word lid van de Nederlands MediaNetwerk Groep op LinkedIn

Vacatures in media- en marketingcommunicatie