logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Netherlands

Vier personen aangehouden bij onrust in Den Haag

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

In Den Haag was het gisteravond opnieuw onrustig in delen van de stad. De politie heeft in totaal vier mensen aangehouden wegens het gooien van vuurwerk, brandstichting en belediging van agenten.

Een persoon werd in Scheveningen aangehouden. In de wijk Escamp werden drie mensen aangehouden, zei een woordvoerder van de politie. De verdachten werden voor verhoor naar het politiebureau gebracht

Rustig in Duindorp

In de wijk Duindorp was het de afgelopen dagen onrustig, omdat de gemeente geen toestemming heeft gegeven voor vreugdevuren tijdens de jaarwisseling. In Duindorp bleef het gisteravond rustig, aldus een woordvoerder.

Gisteren werd bekend dat de meesten van de 34 relschoppers die in Duindorp zijn aangehouden een boete krijgen of een taakstraf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Taakstraffen en boetes voor relschoppers Duindorp

Brandstichting Vlaardingen 

In Vlaardingen zijn gisteravond op verschillende plaatsen acht vuilcontainers in brand gestoken. De politie is op zoek naar de brandstichters en roept getuigen op zich te melden. Het is niet bekend waarom en door wie de containers in brand zijn gestoken, zei een woordvoerster van de politie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

65 brandmeldingen in Den Haag tijdens 'rustige nacht'

Themes
ICO