Netherlands

Voor het eerst in maanden geen nieuwe besmettingen op Curaçao

Foto: ANP

Op Curaçao zijn voor het eerst in maanden geen nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. Zaterdag werden in totaal tweehonderd mensen getest, maar niemand was positief. Op het eiland zijn nog 104 actieve besmettingen, zeven personen liggen met een corona-infectie in het ziekenhuis, waarvan drie op de intensive care.

Het aantal besmettingen is de afgelopen weken flink gedaald op het eiland. Begin december waren er nog meer dan 1800 actieve besmettingen. Maatregelen, zoals een avondklok en een verbod op bijeenkomsten, lijken effect te hebben. De overheid is over het algemeen tevreden over het gedrag van de burgers.

Drie mensen zijn gisteren hersteld van hun coronabesmetting. Sinds maart vorig jaar zijn twintig personen op het eiland aan de gevolgen van Covid-19 overleden.

Football news:

Gattuso kreeg een boete van 3 duizend euro voor godslastering
Burnley vraagt 50 miljoen pond voor Pope. De keeper is Interessant om Tottenham
Gladbach middenvelder Neuhaus wil graag naar Liverpool verhuizen, zijn compensatie is 40 miljoen euro. Bayern zijn onwaarschijnlijk om te vechten voor een speler
Sampaoli nam de leiding over Marseille. Contract - tot 2023 is Jorge Sampaoli de nieuwe hoofd coach van Marseille geworden
Carlos Bianchi: PSG kan 5-6 goals Scoren voor Barca in de tweede etappe van de Champions League
Directeur van Shakhtar Srna over Roma in de 1/8 finale van de Europa League: kansen 50-50
Eintrachts aanvaller Silva scoorde zijn 19e doelpunt in de Bundesliga. Lewandowski heeft 26 doelpunten, Holand heeft 17