Netherlands

Win 5x een bakbox van Oh my pie!

In de Vriendin Bakspecial deelt Marike Bol van Oh my pie! een paar lekkere recepten. Met de bakboxen van Oh my pie! heb je alle basisingrediënten van Marikes glutenvrije recepten in een pakket.

Wij geven er 5 weg,samen met een Green gypsy-kruidenpotje. Deel hieronder je favoriete glutenvrije recept en maak kans op een van deze boxen.

Nog meer tips en recepten vind je op www.ohmypie.nl, maar ook in de twee kookboeken dieMarike heeft gepubliceerd. Daarnaast heeft ze samen met LEEV glutenvrije bakmixenontwikkeld én geeftzeglutenvrije masterclasses.

Bakbox Oh my pie!

Football news:

Bale heeft 200 carrièredoelen. De 31-jarige Welshman scoorde zijn 200e doelpunt voor zijn carrière. Bale scoorde 57 keer voor de London club. De middenvelder scoorde 105 goals voor Real Madrid, 33 Voor Wales en 5 voor Southampton. De laatste keer dat bale scoorde in de Europese competitie was op 27 November 2018-voor Real Madrid
Fati werd socio van Barca, maar zal niet in staat zijn om te stemmen bij de volgende verkiezingen
Jose Mourinho: sommige Tottenham spelers die LASK, Ludogorets bezoeken, denken dat ze daar niet thuishoren
Pioli op 4:2 met Celtic: Milan verloor zijn hoofd niet om 0:2 en bleef spelen als team
Suarez slaagde voor een negatieve test voor coronavirus en zal morgen terugkeren naar de Algemene groep van Attico. Volgens Cope is de Uruguayaan geslaagd voor een negatieve test voor coronavirus en zal hij zich morgen bij de Algemene groep voegen. Suarez miste vier wedstrijden in de Champions League en La Liga, maar kan deelnemen aan de volgende wedstrijd - tegen Valladolid. Dit seizoen heeft de 33-jarige striker 6 doelpunten gescoord in 5 Spaanse wedstrijden. Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Chelsea is klaar om Ruediger en Tomori te verkopen in de winter. De Duitser was geïnteresseerd in Barcelona
Çalhanoğlu heeft al 7 jaar 18 goals gescoord. Alleen Messi (36) heeft meer spelers in de top 5 van de Europa League