Netherlands

Zelf Animoji’s maken met Memoji

De iPhone X mag dan niet zo succesvol zijn als Apple had gehoopt, maar dat is blijkbaar geen reden voor het bedrijf om te investeren in functies die alléén voor deze smartphones beschikbaar zijn. Tijdens de WWDC kondigde Apple een aantal nieuwe Animoji’s aan én de mogelijkheid om zelf dergelijke geanimeerde emoji’s te maken: de Memoji.

Met de komst van iOS 12 verschijnen er maar liefst vier nieuwe Animoji’s, te weten een spook, een koala een tijger en een T-Rex. Daarnaast is het straks ook mogelijk om je tong uit te steken, iets dat op dit moment nog niet mogelijk is.

Veel interessanter is echter de mogelijkheid om zelf een Animoji te maken, genaamd Memoji. De mate van controle die je hierover krijgt is verrassend groot. Zo kun je een huidskleur kiezen, je hoeveelheid sproeten, een kapsel, haarkleur en de kleur van je ogen. Je kunt daarnaast ook allerlei accessoires toevoegen, zoals een oorbel, een bril, hoedjes, petjes enzovoort.

Het gebruik van de Animoji’s wordt ook uitgebreid. Zo kun je vanaf iOS 12 voor het versturen van een Animoji (of Memoji in dit geval), stickers toevoegen en extra effecten. Stiekem is dit gewoon natuurlijk een kopie van wat Facebook en Snapchat doen, maar dat mag de pret niet drukken. Nu nog iemand vinden die óók een iPhone X heeft, al verwachten we dat de iPhones die eind dit jaar verschijnen, de Animoji’s ook ondersteunen.

Football news:

Portugal nationaal team over Ronaldo: CR 2020. Niemand scoort dit jaar zoveel als onze kapitein
Soljanke scoorde voor het eerst in 39 wedstrijden voor Bournemouth in de Premier League. In totaal heeft de forward 60 League games en 2 goals
Mensen zien niet hoe hard Tottenham werkt
Arteta is ongeveer 1:2 Tottenham Hotspur: een enorme impact. Ik ben teleurgesteld en ontevreden
Vardy scoorde zijn 23e goal in de Premier League en stond aan de top van de scorers. Hij heeft 4 doelpunten in 3 wedstrijden
Mourinho over de overwinning op Arsenal: we zijn gelukkig. Zelfs in de laatste minuten was alles onder controle
Zinedine Zidane: mensen praten altijd over Real Madrid, omdat dit de belangrijkste club in de geschiedenis is