Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Encamp obre les inscripcions per a les activitats estivals

Activitats d’estiu de l’any passat.
Activitats d’estiu de l’any passat. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va obrir dijous les inscripcions per a les activitats d’estiu del Llaç d’Animació, de l’àrea de Jovent i de l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa. Aquests actes es desenvoluparan des del 4 de juliol fins al 7 de setembre (en funció de les àrees) i s’emmarcaran en la temàtica dels sentits. Sota el lema Amb sentit, o sense, no et perdis l’estiu a Encamp!, els diferents espais d’infants i joves oferiran gimcanes silencioses, grans jocs a cegues, tallers sensorials, sortides i activitats a la natura, entre d’altres. Les activitats de l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa es faran en el format habitual a les colònies dels Cortals a l’alberg de la Baronia.

A través de les diferents propostes, els participants descobriran altres formes de viure el seu dia a dia sense algun dels cinc sentits. A més, a través de les activitats s’aprendrà el llenguatge de signes, el braille i altres mètodes, com, per exemple, la resolució de dificultats amb les quals es poden trobar les persones sense sentits com la vista o l’oïda.

Les activitats d’estiu del Llaç d’Animació (de tres a cinc anys) i de l’àrea de Jovent d’Encamp i del Pas de la Casa (de sis a 11 anys) duraran 10 setmanes i es faran del 4 de juliol al 7 de setembre. A Encamp, l’horari serà tots els dies de les 08.00 hores a les 20.00 hores. Al Pas de la casa, les activitats es faran cada dia de les 08.30 hores a les 20.00 hores, menys diumenge, que seran de les 08.30 hores a les 19.00 hores.