Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

'La Xarranca pica l'ull a l'últim llargmetratge de Monty Python'

LA PROPOSTA DEL DIA

‘La Xarranca pica l’ull a l’últim
llargmetratge de Monty Python’
L’associació de creadores i creadors La Xarranca presenta una obra col·lectiva en què aprofita el nom del seu espai propi (La Peixera) per proposar un joc de paraules i retre homenatge a la mítica escena del grup anglès Monty Phyton. La Peixera. Escaldes-Engordany. Fins al 31 de maig.

VISITA

Visita nocturna a Escaldes-Caldea


Veniu a gaudir d’Escaldes – Caldea quan la claror del dia s’acaba i es converteix en foscor. Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color. Hora: 21.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada A andorra la Vella
Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el centre històric. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Humanitat


Pecats, La creativitat rau a fer invisible el visible, Homo in Naturam i Umbra són quatre dels projectes que s’han estat treballant durant el curs i que pertanyen a Robert Verdaguer, Maria del Mar Sánchez, Laura Magallon i Andrea Alsina. Centre Cultural la Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 31 de maig.

Gaset Flinch


L’exposició de l’artista Judit Gaset, amb què s’enceta aquesta nova etapa de la Sala d'Exposicions del Govern, és la primera d’un projecte que, sota el títol TRAJECTÒRIES, vol mostrar el treball dels artistes de casa nostra amb més de trenta anys de trajectòria i que no han estat mai objecte de cap exposició individual per part del ministeri de Cultura.
Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins al 12 de juny del 2022.

Basat en històries reals


Un recorregut a través d'una selecció de més de 50 artistes contemporanis d’Espanya i Portugal de la col·lecció Foto Colectania, que permet conèixer aquelles històries que hi ha darrere de les fotografies i que remeten a les intencions i experiències dels seus autors i autores. Centre d'Art. Escaldes-Engordany.
Fins l’11 de juny.

Véronique Bandry


L'exposició es compon d'un total de 25 obres que plasmen diferents indrets del Principat. La tècnica que utilitza Bandry és l'acrílic diluït, una forma de pintar que està a cavall entre l'aquarel·la i l'acrílic tradicional. PIJ - Punt d'Informació Juvenil. Encamp. Fins al 15 de juny.

Interculturalitat


Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Sèrie ‘Ikebana, les noves fotografies de tardor’


Exposició de fotografia i portes obertes al taller. Estudi de Miquel Mercè. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de juny del 2022.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita


El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.