Andorra
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Participació andorrana a la Setmana de cinema iberoamericà 2022 a Viena

Participació andorrana a la Setmana de cinema iberoamericà 2022 a Viena
la Setmana de cinema iberoamericà del 7 al 14 de juny (Govern d’Andorra)

El Club Iberoamericà de Viena (CIAW) organitza la Setmana de cinema iberoamericà, del 7 al 14 de juny, amb projeccions de pel·lícules recents provinents dels països integrants del club. Andorra, enguany, presenta Mr. Hand Solo, el documental d’Héctor Romance que explica la història de superació del jove andorrà David Aguilar amb la construcció de la seva pròtesi amb peces de Lego, que es projectarà, aquest divendres, a les 18 hores, al Palais Wiener von Welten, seu de l’Instituto Cervantes de Viena.

Aquesta exposició cinematogràfica és el resultat del treball conjunt entre les 22 ambaixades d’Amèrica llatina, Andorra, Portugal, Espanya i el Instituto Cervantes que formen el Club Iberoamericà Viena (CIAW). L’Ambaixada d’Andorra a Àustria i Alemanya, en col·laboració amb el Ministeri de Cultura i Esports, han impulsat aquest projecte en el marc de les accions de diplomàcia cultural del Govern d’Andorra.

El Club Iberoamericà de Viena (CIAW) està format per l’Instituto Cervantes de Viena i totes les ambaixades d’Amèrica del Sud, Amèrica Central del Carib i Mèxic, Andorra, Espanya i Portugal acreditades a Àustria, les Nacions Unides i a d’altres organismes internacionals amb seu a Viena.

El Club Iberoamericà de Viena promou sinergies per augmentar la visibilitat d’Iberoamèrica en el seu conjunt, les seves llengües i les seves cultures. L’objectiu del festival de cinema iberoamericà és despertar la curiositat del públic austríac pel que fa a les produccions cinematogràfiques i els directors que no són tan coneguts.

D’igual manera, el festival apropa els espectadors a les històries i l’estètica d’un conglomerat de països que comparteixen molt més que les llengües i històries comunes. El Festival no deixa de banda els nous temes de l’imaginari col·lectiu ni les realitats diverses i complexes de la societat actual o els canvis significatius i reptes al què cadascun dels nostres països fa front.