Greece

8 MHNΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥ- ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΗ ΒΙΑ, ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, “ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ” ΜΑΣΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΠΟ@ΣΤ@ΔΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ “ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ”

Αυτό που συμβαίνει στο άθλιο παραμάγαζο της εξουσίας εδώ και 20 μήνες είναι πράγματι πρωτοφανές. Μια εικόνα χειρότερη και πιο αλγεινή από μονόδρομους και σοκάκια σε νοτιοαμερικάνικες φαβέλες, βασίλειο ανομίας και παρακρατικών “μηχανοδηγών”.

Η διαφθορά, το λάδωμα, η πρόσφυση στο “δουλεμένο”, πληρωμένο και ανεξέλεγκτο παρακράτος του οργανωμένου εγκλήματος, των επι χρήμασιν κουμπουροφόρων και των κατ’ επάγγελμα ταραχοποιών χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, δημιουργεί ήδη τις πρώτες και καταλυτικές προεκτάσεις για μια άναρχη και εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση για τον κοινωικό ιστό και την Προστασία του Πολίτη που επαγγέλθηκε- μόλις ανέλαβε- ο πρωθυπουργός, η κυβέρνησή του και οι πολιτικοί προϊστάμενοι της αστυνομικής ηγεσίας. 

Στις 27 Ιουλίου 2020, στις 2:40 το ξημέρωμα του Αγίου Παντελεήμονος, άναδρα ερπετά με κουκούλες για να μην αναγνωριστούν, αποπειράθηκαν σαν τα φίδια να σκοτώσουν έξω από το σπίτι του, τον δημοσιογράφο της εφημερίδος μας, Στέφανο Χίο. Από τότε μέχρι και σήμερα, έχουν περάσει ακριβώς, 8 μήνες. Η πολιτική ηγεσία, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ καθώς και τα γρανάζια της κακοκουρδισμένης αλλά καλο-λαδωμένης μηχανής του Μαξίμου αλλά και του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, έχουν αναγνωρίσει τους δολοφόνους. Είναι ξεκάθαρο ότι ξέρουν και βλέπουν την προέλευσή τους: Είναι μέσα από τα σπλάχνα αυτού του συστήματος που υπηρετούν.

mitsotakis_-_xrisoxoidis- makeleio2

Θα ήταν πολύ εύλογο και εύκολο για εμάς, να απαριθμήσουμε και να αποκαλύψουμε τώρα ονόματα. Ούτως ή άλλως αυτό έχει ήδη δρομολογηθεί και θα γίνει οπωσδήποτε τις επόμενες μέρες. Εκείνο όμως που επισημαίνεται επί του παρόντος είναι ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός, η συγγενική αυλή του, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, ο κατά φαντασίαν σκιώδης αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ο γ.γ του υπουργείου του που θα έπρεπε ήδη να έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη- αυτή την αμερόληπτη και πολύπαθη κορασίδα- για την εκατόμβη στο Μάτι αλλά και ο υφυπουργός του, που “ειδικεύεται” σε καλοστημένες μπίζνες, “καθαγιάζονται” μέσα στην κολυμβήθρα της πολιτικής διαφθοράς. Αντί να κοιτάξουν το συμφέρον και την προστασία του Πολίτη, ρίχνουν πασιέντζες με τους παραβατικούς και τους κομπιναδόρους της βιομηχανίας σκανδάλων. Και κοιτούν με ηδυπάθεια, τα πτώματα με τα οποία έχουν γεμίσει την Ελλάδα.

Βία, ξύλο στους πολίτες για τυφλή υπακοή στο βρωμερό καθεστώς, μίζες για καλοδουλεμένες γνωριμίες, συγχωροχάρτια στους πιστολέρο και τους ρουφιάνους, διαιώνιση του Κοινού Ταμείου Εγκλήματος, διαβατήρια στους κυνηγούς εσόδων. Αυτά απασχολούν και αυτούς συναντούν και με αυτούς συναγελάζονται οι “κορυφαίοι”, οι “Ναπολέοντες” και οι πραιτωριανοί. Επίορκοι, μισάνθρωποι, ψευτοαριστοκράτες και μεγαλοκεφαλαιούχοι, αντιμετωπίζουν το Λαό ως φτηνούς πληβείους. Υπεράνω όλων το χρήμα, ακόμα κι αν αυτό είναι ανακατεμένο μέσα στο αίμα των αθώων.

Το παρήγορο είναι ότι όπου να’ναι και αυτό ξεκάθαρα διαφαίνεται, μας εγκαταλείπουν. Μέχρι εκείνη την ώρα, ας απολαύσουν τα κεράσματα στους δολοφόνους και στους μιζαδόρους και πάνω απ’ όλα να μην ξεχάσουν να υπογράψουν την αστυνομική φύλαξη κι άλλων τσατσοπούστηδων, προαγωγών, πρώην ληστών, μαστροπών και κάθε λογής καθαρμάτων που χρησιμοποιούν DVD, κασσέτες και υλικό από κινητά τηλέφωνα ή ροζ ξενοδοχεία και πρόχειρους γ@μιστρώνες, για να εκβιάζουν τους “μεγάλους”. Με αυτούς που μιλάνε σε πρώτο ενικό πρόσωπο.

Όλα είναι εν γνώσει μας. Και τι λένε και πως μιλάνε μεταξύ τους.  Και ξέρετε ότι οτιδήποτε έχουμε, το κάνουμε πρωτοσέλιδο.  

Football news:

Courtois on 2:1 with Barca: Real showed that they can fight
Messi has not scored against Real Madrid since May 2018
Zinedine Zidane: Real Madrid beat Barca deservedly. You can't blame everything on the judge
Ronald Koeman: The referee should have taken a clear penalty. But Barca will have to accept it again
Sergi Roberto on Braithwaite's fall: I was surprised that the referee immediately said that nothing had happened. He did not address VAR
Ex-referee Iturralde Gonzalez believes there was a penalty on Braithwaite. Andujar Oliver thinks not
Casemiro got 2 yellow cards in a minute and will miss Real Madrid's game with Getafe