logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Άννα Παναγιωτοπούλου: «Πάγωσε» όταν έμαθε ότι η Καζαριάν έπαιξε Ίψεν

Άφωνη η Άννα Παναγιωτοπούλου όταν έμαθε ότι η περσινή νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, έπαιξε Ίψεν!

Έπαθε σοκ όταν έμαθε από δημοσιογράφο ότι η περσινή νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν έπαιξε Ίψεν!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου παραχήρησε εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha Ηappy Day.
Η δημοσιογράφος της εκπομπής την ενημέρωσε ότι η περσινή νικήτρια του GNTM Ειρήνη Καζαριάν έπαιξε τις «Κούκλες» του Χένρικ Ίψεν και έπαθε πραγματικό σοκ!

«Τι; Ποιος ξέρει; Μπορεί να το έκανε γιατί αυτοί είναι γνωστοί… γιατί γίνονται και τέτοια. Του τρελού! Πώς τον λένε έναν που ήταν και στο Survivor και τώρα είναι; Ένας Ντάνος τώρα, ας πούμε, είναι ηθοποιός… Είναι σα να είμαστε απόκληροι από την κοινωνία οι ηθοποιοί, όποιος θέλει μπαίνει!

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε και για την αποχή της απο τα θεατρικά δρώμενα

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι έχω φύγει από το θέατρο. Πέρασα ένα μεγάλο θέμα με την αδερφή μου. Έχασα την αδερφή μου και την έχασα πολύ άσχημα.

Με την τηλεόραση δεν είχα ποτέ ιδιαίτερα καλή σχέση. Είχα παρα πολύ καλή σχέση με την Μαντάμ Σου Σου. Εκεί την αγάπησα (την τηλεόραση)

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν πολύ καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα από το τι έλεγαν γι’ αυτήν. Ήταν πολύ καλή συνάδελφος, ήταν πολύ εντάξει. Αυτό που επικρατούσε γενικώς ήταν ότι είναι μία σκύλα. Που δεν ήταν!

Για τον Μάρκο Σεφερλή είπε η Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Εμένα δεν με τραβάει αυτό που κάνει, αλλά το σέβομαι γιατί το κάνει με πολύ προσοχή. Σιγά, τι είναι το Παλλάς πια; Ο Παρθενώνας είναι; Στην Επίδαυρο ίσως και να μην μπορεί να πάει. Η Επίδαυρος είναι ένας ιερός χώρος».

Δείτε όλα όσα είπε στα video που ακολουθούν


Πηγή: Gossip-tv.gr

Themes
ICO