logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις όταν καθαρίζεις το μπάνιο σου

Η καθαριότητα είναι σίγουρα στο top 5 των προτεραιοτήτων μας στο σπίτι, είναι όμως παράλληλα και μία από τις πιο «επίπονες» δουλειές, με αποτέλεσμα πολλές φορές να είμαστε και λίγο βιαστικές….

Ένα μεγάλο λάθος, ίσως και το μεγαλύτερο, που λίγο-πολύ όλες κάνουμε είναι ότι δεν αφήνουμε τα καθαριστικά και τα απολυμαντικά να δράσουν το σωστό χρόνο. Ένα κοινό απολυμαντικό χρειάζεται τουλάχιστον 5-10 λεπτά για να δράσει και να σκοτώσει βακτήρια και μικρόβια.

Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη φορά που θα καθαρίσετε το μπάνιο και ειδικά την μπανιέρα σας φροντίστε να ξεκινήστε με καλό καθαρισμό και στη συνέχεια ψεκάστε με ένα απολυμαντικό σπρέι. Μην βιαστείτε, αφήστε τα καθαριστικά να κάνουν τη δουλειά τους για να είναι το μπάνιο σας πραγματικά καθαρό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO