logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Αυτός είναι ο πατέρας της Δήμητρας Ματσούκα! Τραγουδιστής «παλαιάς κοπής» και κούκλος. Δείτε τους για πρώτη φορά μαζί στα μπουζούκια! [ΦΩΤΟ]

Ακόμη και αυτοί που δεν την συμπαθούν, δεν μπορούν να αγνοήσουν την ομορφιά και το σεξ απίλ της. Ωστόσο, η Δήμητρα Ματσούκα, κατάφερε στην πορεία των χρόνων να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά και μια εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός που πλέον παίζει με τα πιο βαριά ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου.
Η Δήμητρα γεννήθηκε όμορφη και αυτό οφείλεται στα γονίδια που κληρονόμησε. Αρκεί να δει κανείς τον πατέρα της με τον οποίο μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Ποιος είναι, όμως, ο Δημήτρης Ματσούκας; Μέχρι σήμερα ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι΄ αυτόν. Όπως για παράδειγμα ότι είναι τραγουδιστής και μάλιστα πασίγνωστος στον γνήσιο κόσμο της νύχτας.

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν καλλιτέχνη και ένα αρσενικό «παλαιάς κοπής», έναν πραγματικό άρχοντα που δεν τον άγγιξαν όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις πίστες τα αρνητικά της νύχτας. Που παραμένει καθαρός, μάγκας και ασυμβίβαστος και που όταν τραγουδά γεμίζει την πίστα με την παρουσία και την βαριά λαϊκή φωνή του.

Δείτε τον μόνο στο patkiout.gr

Themes
ICO