logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες συζητήσεις με Ανίτα!

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες συζητήσεις με Ανίτα!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει μία εξαιρετική αλλά και πολύ δύσκολη υπόθεση, με τους "πράσινους" να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Φουρνόν Ανίτα.

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να αποκτήσει τον Φουρνόν Ανίτα. Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας, με τους «πράσινους» να δίνουν μάχη για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός, για να ασχοληθεί επίσημα με τον παίκτη, θα πρέπει πρώτα αυτός να λύσει το συμβόλαιο του με τη Λιντς. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «footballinsider247.com», ο Ολλανδός χαφ θα καταφέρει να αποδεσμευτεί στη διάρκεια της εβδομάδας.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο Ανίτα α έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, έχοντας πάρει και την άδεια της Λιντς. Ο Ανίτα φέρεται να περιμένει να μείνει ελεύθερος, για να ταξιδέψει στην Αθήνα και να συζητήσει με τους «πράσινους».

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO