logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Greece

Πατρινό Καρναβάλι 2020: Όλα είναι έτοιμα για την τελετή έναρξης

Αντίστροφη μέτρηση για να αρχίσει το Πατρινό Καρναβάλι 2020, η μεγάλη γιορτή της Πάτρας και της Ελλάδας. Οι προετοιμασίες για την Τελετή Έναρξης γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς.

Όλα, λοιπόν, είναι σχεδόν έτοιμα για να ξεκινήσει το Πατρινό Καρναβάλι 2020, με κάθε επισημότητα το Σάββατο (18.1.2020).

Τον κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση που θα γίνει και η οποία θα αποτελέσει το σύνθημα για το έναυσμα του κεφιού και της διασκέδασης, θα έχει, τουλάχιστον ως προς το καλλιτεχνικό μέρος της διοργάνωσης, το μουσικό συγκρότημα Passepartout στη σκηνή της πλατείας Γεωργίου με τις δύο τραγουδίστριες, την Δήμητρα Θεοφανίδη και την Νίνα Μαζάνη.

Στην πλατεία Γεωργίου θα στηθούν τρεις σκηνές που θα σχηματίζουν μεταξύ τους ένα ημικύκλιο. Στις σκηνές αυτές κατά τη διάρκεια της τελετής θα κάνουν την εμφάνισή τους φοιτητές της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, αλλά και χορευτές από διάφορες χορευτικές ομάδες που θα κινηθούν σε ένα project το οποίο θα στηρίζεται στη λογική του θέματος του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού, κάνοντας κύκλους και… ανακυκλώνοντας την χαρά.

Σημαντικό ρόλο στο project αυτό θα έχει το Projection 3d Video Mapping που θα παρουσιάσει τις όψεις του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, με έναν εντυπωσιακό τρόπο, πάντα σε καρναβαλικό ύφος και με βάση τη συλλογιστική της εκδήλωσης.

Το θέαμα που θα προσφέρει η παρουσίαση αυτή θα αφήσει με βάση τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της διοργάνωσης εντυπωσιασμένους τους καρναβαλιστές και τον κόσμο που θα έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου.

Αυτό στην αρχή. Προς το τέλος και πριν την εμφάνιση του μουσικού συγκροτήματος θα στολίσουν τον ουρανό της Πάτρας τα κλασικά και διαχρονικά πυροτεχνήματα που θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και αρκετά σε ποσότητα, με βάση πάντα τις πληροφορίες που υπάρχουν.

πληροφορίες: patrasevents.gr

Themes
ICO