Andorra

Aforament del 40% al Poliesportiu per al partit contra el Reial Madrid

El primer partit de la temporada 2021-22, que serà contra el Reial Madrid el divendres 24 a les 21.30 hores, el Poliesportiu podrà acollir fins a un 40% del seu aforament. Així ho va anunciar ahir el club en roda de premsa, a través del seu cap de comunicació, Gabriel Fernàndez, on va informar també que aquest percentatge equival a unes 1.500 entrades en total.


Les entrades es van posar ahir a la venda per als socis, i estaran disponibles per a aquests fins al dia 22. En cas que els socis no s’hagin ocupat les 1.500 butaques, aquestes es posaran a la venda per aquells que no siguin socis. Com no hi ha abonaments, es podrà escollir a la zona que es vulgui dins dels tres nivells diferents de localitats al Poliesportiu. Els preus de les butaques estarà dividit de la següent manera: el primer nivell per a socis costarà 16 euros, el segon 10 euros i, el tercer, cinc euros. Les tarifes reduïdes s’aplicaran per a gent gran jubilada i a joves i infants entre sis i 17 anys i els preus seran de 10 euros per al primer nivell, sis euros per al segon i tres euros per al tercer. En cas de no haver venut totes les entrades, aquestes es posaran a disposició d’aquells que no siguin socis, iels preus seran de 45, 40 i 35 euros i la reduïda de 30, 25 i 20 euros.


El club va reconèixer que es podria haver aplegat fins al 50% d’aforament, però, per aquest partit han decidit no demanar la pauta de vacunació i això, ho limita fins al 40%. El club va aconsellar als seus socis treure, com més aviat millor, l’entrada, ja que com van advertir «és impossible que tothom pugui anar assegut en aquest partit contra el Madrid allà on pensava. A més, la mascareta FFP2 serà obligatòria i es pot traure l’entrada per grups bombolla de familiars o convivents, però, ja una vegada dins no podrà separar-se del grup ni moure’s del seient.

Converses amb el govern

En aquesta roda de premsa, el club va desvelar que «tenim converses avançades amb el Govern». L’objectiu d’aquestes és que «tots els abonats recuperin el seu seient» però si es donés aquesta situació «sí que hi hauria d’acreditar l’estat de salut respecte la Covid».


En aquest sentit, Fernàndez va aclarir que hi ha «bona sintonia», però va avisar que «ens analitzen amb més cura perquè és un esquema diferent pel poder de convocatòria». El club va voler aclarir que aquestes converses amb el Govern «no és sols parlar amb Esports, sinó també amb Salut, i ells són qui han de veure si és possible augmentar l’aforament o no, nosaltres ens adaptem».

Football news:

Arsenal demolished Tottenham for the first half of the derby. A hole in the support zone and a completely unprepared Kane helped
Kroos on the injury: I played with the pain for six months, taking pills. Between matches, the pain was much stronger
Damsgaard is Interesting for Juve, Inter, Milan and Tottenham. He scored against Russia and England at the Euro
Niko Kovac: This is exactly what I want to see-the substitutes come out and decide the outcome of the match
Spalletti on the leadership of Napoli: Expectations from us have increased, but there is something to add
Talalaev about 2:1 with Rostov: Akhmat's game needs to be improved. There were a lot of nerves at the end
Aroyan is the first Armenian to score in La Liga. The defender of Cadiz scored a goal in the game with Rayo