logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Andorra

Alerta sanitària per un pernil amb traces de soja

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic

El pernil hauria pogut arribar a Andorra.

El pernil hauria pogut arribar a Andorra.


Escrit per: 

Redacció/Foto: Wikipedia

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (ASEAN) va informar d’una alerta transmesa per les autoritats catalanes relativa a la presència de soja no declarada en l’etiqueta d’un embotit de porc de la marca Monells. Es tracta d’un pernil que a més de distribuir-se a diverses comunitats autònomes espanyoles, també hauria pogut arribar a Andorra.

Segons les autoritats espanyoles es tracta d’un pernil dolç de porc tallat a làmines fines i que aniria destinat a l’elaboració de sandvitxos de la marca Monells en envàs de 150 grams i amb data de consum preferent 14/12/2019 Lot: 3949. En l’alerta es deixa clar que el consum de producte no porta cap risc per als consumidors, però sí que es recomana als consumidors que siguin al·lèrgics a la soja que s’abstinguin de menjar-ne. D’altra banda, s’explica que el producte ha estat fabricat a Espanya i distribuït a Andalusia, Balears, Catalunya, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Galícia, Madrid i València i també a Andorra.
Un cop detectat el problema, s’ha avisat les autoritats competents de cada comunitat i la Xarxa d’Alerta Alimentària europea.

Themes
ICO