logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Andorra

Detingut per apunyalar un home al Port Olímpic de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest dissabte un home que n'hauria apunyalat presumptament un altre a la zona d'oci del Port Olímpic. El succés ha tingut lloc aquesta matinada en aquesta zona de bars pròxima a la platja i de la investigació del cas se n'ha fet càrrec la mateixa Guàrdia Urbana.

Segons ha informat l'agència Efe i ha confirmat l'ARA, la vida del ferit no corre perill. Es dona el cas, però, que e n aquesta mateixa zona d'oci han mort dues persones de manera violenta. El primer va ser un jove xinès que va quedar ferit de gravetat en una  batussa amb un grup de nois russos al Port Olímpic el 28 de juliol a la matinada. Aquest crim  va ser el detonant, de fet, que va desembocar en el dispositiu que ha reforçat la presència dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i la seguretat privada aquest estiu al Port Olímpic. 

La segona víctima és una jove de 26 anys, que va morir el 4 de setembre després de ser apunyalada a l'interior d'un local d'oci nocturn.

Com a conseqüència d'aquests successos i la inseguretat detectada a la zona, l'Ajuntament de Barcelona ha accelerat els tràmits per poder gestionar aquesta zona de la ciutat. El 30 de setembre el ple del consistori barceloní va acordar per unanimitat assumir les competències de gestió del Port Olímpic, que ara gestiona la Generalitat, a partir del 30 d'abril del 2020 i per un termini de 30 anys. 

Themes
ICO