Andorra

Es reobre el parc caní de la Seu d’Urgell    

Parc caní de la Seu d'Urgell
Parc caní de la Seu d’Urgell

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha reobert el parc caní de la ciutat coincidint amb la segona setmana de la Fase 1 de desescalada. Aquest espai públic, a l’aire lliure i tancat per a l’esbarjo de gossos, situat a l’Horta del Valira, es va tancar de manera temporal a causa de l’estat d’alarma per la Covid-19.

A partir d’aquesta setmana, el parc caní de la Seu torna a estar disponible per als propietaris de gossos que vulguin portar-hi a les seves mascotes. També hi trobaran en funcionament la font d’aigua i els dispensadors de bosses per a recollir els excrements dels seus animals.

S’aconsella que després d’accedir al parc caní cal rentar-se les mans de seguida que es pugui, tal i com s’ha de fer quan s’accedeix a un equipament públic o es toca qualsevol element del mobiliari urbà.

D’altra banda, cal recordar que des del passat dia 20 d’abril els expenedors de bosses (kioscans) per a recollir els excrements dels gossos a la via pública ja van ser desinfectats per tornar a oferir aquest servei.

Football news:

Portugal national team about Ronaldo: KR2020. No one scores as much this year as our captain
Soljanke scored for Bournemouth in the Premier League for the first time in 39 matches. In total, the forward has 60 League games and 2 goals
Toby Alderweireld: People don't see how hard Tottenham work
Arteta is about 1:2 Tottenham Hotspur: a Huge impact. I am disappointed and dissatisfied
Vardy scored his 23rd goal in the Premier League and leads the list of scorers. He has 4 goals in 3 matches
Mourinho on the victory over Arsenal: We are happy. Even in the last minutes, everything was under control
Zinedine Zidane: People always talk about Real Madrid, because This is the most important club in history