Andorra

L’Escola d’Art de la Seu ofereix aquest estiu tallers de dibuix i  pintura i de manualitats familiars

Tallers d'estiu de l'Escola Municipal d'Art
Tallers d’estiu de l’Escola Municipal d’Art

A partir de demà divendres 19 de juny i fins el dia 30, es poden fer les inscripcions telemàtiques per als tallers d’estiu de dibuix i pintura i de manualitats familiars que ofereix l’Escola Municipal d’Art de la Seu d’Urgell. Les inscripcions s’han de fer a través del web municipal www.laseu.cat

El taller de dibuix i pintura (acrílic, aquarel·la, pastel, cera i tècniques mixtes) d’adreça a infants i joves de 6 a 18 anys, que anirà a càrrec de Josepa Travé.

Les dates del taller són de l’1 al 28 de juliol i del 3 al 28 d’agost, de dilluns a dijous. Els horaris seran dilluns i dimecres de 16 a 17.30 hores o bé de 17.30 a 19 hores; els dimarts i dijous de 16 a 17.30 hores o bé de 17.30 a 19 hores. El preu del taller és de 46,45 euros al mes.

Pel que fa al taller de manualitats familiars, l’activitat s’adreça a fills i filles amb pares i mares, i serà impartit per Gemma Coma.

Es treballarà amb paper maixé, es farà modelatge amb fang i ceràmica. Aquest taller tindrà lloc els mesos de juliol i agost, els dilluns i dimecres de 16 a 17.30 hores. El preu del taller és de 46,45 euros al mes.

Football news:

Mourinho on Tottenham: We will fight until the end to reach the Europa League
Dzeko scored 15 goals in Serie A with his head. Over the past 5 years, only Pavoletti and Zapata have more
Sarri on 3:3 with Sassuolo: there Were moments of passivity that are difficult to explain
Arteta about 2:1 with Liverpool: the Gap between the teams is huge for today
Jurgen Klopp: Arsenal didn't have any real chances. We played brilliantly, but two episodes killed the game
Van Dijk Pro 1:2 with Arsenal: Liverpool got what they deserved. We gave them goals
💯 . Manchester City joked that Liverpool will not be able to break the city's record for points in a season. The tweet was later deleted